portal informasi 2022

Kaş Deprem - Uluburun batığı, bire bir kopyalanacak / Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

Kaş Deprem - Uluburun batığı, bire bir kopyalanacak / Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.
Kaş Deprem - Uluburun batığı, bire bir kopyalanacak / Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak.

Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Sportif balıkçı, Kızılırmak'a bırakılan halk arasında
Sportif balıkçı, Kızılırmak'a bırakılan halk arasında from i.tv100.com
Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol . Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi.

Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu.

Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol . Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde .

Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Sportif balıkçı, Kızılırmak'a bırakılan halk arasında
Sportif balıkçı, Kızılırmak'a bırakılan halk arasında from i.tv100.com
Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde .

Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem antalya'da şiddetli bir şekilde . Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol . Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Söz konusu deprem antalya'nın kaş ilçesinde de hissedildi. Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı .

Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Heyelanda Dev Kayalar Çay Bahçesi ve Çocuk Parkının
Heyelanda Dev Kayalar Çay Bahçesi ve Çocuk Parkının from foto.haberler.com
Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Afad ise depremin büyüklüğünü 6 olarak. Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kaş kaymakamı şaban arda yazıcı . Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı .

Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Başta kaş olmak üzere çevre ilçelerde de hissedilen depremin şu ana kadar can ya da mal kaybına yol . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu . Depremin ardından açıklama yapan antalya valisi yazıcı, can ve mal kaybı . Afad verilerine göre antalya'nın kaş ilçesi açıklarında saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor. Deprem kaş'a 155 kilometre uzakta, 9.6 kilometre derinlikte kayda geçti. Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu.

Kaş Deprem - Uluburun batığı, bire bir kopyalanacak / Kandilli rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.. Afad, saat 08.32'de akdeniz'de antalya'nın kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Antalya'nın kaş ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Kaş'ın 155 km açığında 6 büyüklüğünde deprem! Antalya'nın kaş ilçesinin 155 km, yunanistan'ın dodecanese adasının 113 km açığında saat 08.32' . Antalya kaş açıklarında 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Advertisement

Iklan Sidebar